WCVB-TV 5

  • Owner:
    WCVB-TV 5
  • Architect:
    Gorman Richardson Lewis Architects
  • Scope:
    22,550 SF Office & Newsroom Renovation
  • Location:
    Needham, MA

Renovations to WCVB’s office and newsroom at 5 TV Place in Needham. Completed while the space was occupied, the project entailed renovations to the 14,000 sf Newsroom and 8,000 sf of space specific to Chronicle.

The entire 22,550 sf space was modified to create new areas for a number of offices, editing rooms, writing rooms, conference rooms, restrooms, and a kitchenette.

Work included the installation and reconfiguration of HVAC, plumbing and fire protection systems, along with electrical and low voltage wiring specific to the Newsroom and studio needs. Raised access flooring was installed, and all new finishes, doors, glazing and other components helped modernize the space.